een vogel, een krekel, uitzicht....oeff,wat stil..

Lieve allemaal!

Ik neem jullie (in gedachten) mee op reis! Doe je ogen dicht!

Volle maan...... (oké, doe je ogen ff open, anders zie je de maan niet... en nu weer sluiten...), krekels, vogels, veeeeeel vogels,(wielewaal, europese kanarie, putter, hop...noem maar op! (er is er zelfs s'nachts 1 actief! Nachtegaal, heb ik me laten vertellen!!!)  En heeeeeeeeeeeeeel veel sterren natuurlijk!! Een uitzicht; we kijken uit op een gedeelte van de bergen van "La Mantarenna"! Beboste heuvels, bergen, op achtergrond en akkertjes met olijven en vijgebomen !...Echt mooi! Woooow, Je hoort echt niets! Vanmorgen op zoek geweest naar het geluid van een trekkertje dat bezig was in een olijfgaard....En het brood wordt s'morgens door eigenaresse voor je deur gelegd..........Deze camping wordt gerund door een jong Nederlands stel, dat het echt SUPER doet! Het zijn maar ("maar"...) 2 sterren, omdat er weinig voorzieningen zijn, maar de ligging is werkelijk SUPER! Zit klein barretje/receptie bij. Ze koken ca. 3 keer in de week, als je dat wil. Klein Romeins badje........mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gisteren een leuke dag gehad! Eerst op bezoek bij een Spaans echtpaar dat al 23 (!!!!) jaar lang gieren voert! Hij had konijnenfokkerij en gooide zijn slachtafval op een hoop... De 1e gieren kwamen! En zo is het begonnen! Elke dag voert hij ze met slachtafval! Ca. 300 gieren komen daar dagelijks op af! Ca. 5 jaar kan publiek (vanachter glas) dit spektakel bewonderen!!! Je vaagt je natuurlijk wel af of het ecologisch natuurlijk evenwicht niet verstoord wordt....maar het blijft biezonder om te zien! Om half 10 worden ze gevoerd en tegen 09.00 uur verzamelen zich in de lucht al de 1e gieren!!

Toen met ander Ned. stel een deel van de Vio Verde gefietst - een voormalig treinspoor. Leuk, bergaf dus je hoeft niet veel te klimmen! Prachtig volgt hij gedeeltelijk het dal van de Ebro - door Gorges heen - echt leuk om te doen! Op 't eind hadden we wel een "zere kont" maar het was de moeite waard! Onderweg nog berggeit, ijsvogel en waterslangetjes gezien!

Dus rustdag vandaag....alhoewel 't wel kriebelt bij mij........Mischien strx nog ff een wandelingetje.... Het weer klaart op! Gister was perfect: beetje wind, zon! Vandaag begon bewolkt, zelfs spettertje.. maar het wordt al weer beter!

Oh ja,,,,,,,, hopenlijk gaat het met jullie goed!!!

Liefs uit Spanje van ons!!!!! H@E

ps 1: de foto's zijn inmiddels van "titel" voorzien..... (ik wist nog niet hoe dat moest...)

ps2: zorgt iemand dat Ma ook af en toe iets leest???

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer