Nieuws van ons!!!!

Hallo lieve allemaal!!

Eindelijk een berichtje.... Je denkt dat we in een "modern Europa" zitten, maar Internet....hooo maar!!

We voelen ons al aardig "zwervers"!!! We slapen op marktpleinen, bij sportvelden...... en krijgen zo'n grote krop ijsbergsla van een Spaanse "trucker" dat we er (als goeje Hollanders) een dag stamppot van maken en "gewoon" lekker sla!! Maar het vakantiegevoel komt al een beetje!! (alhoewel de zon het vandaag laat afweten!) We genieten van natuur, bergen, lekker wijntje en kaasje! En (leuk, Louis, Niels en Joelle) We "Skip-Bo-en" wat af!!! leuk!

De camper doet het prima! (Harry heeft allleen ruzie met de vliegenhor.....). Scooter houdt zich angstvallig vast op de achterkant in alle bochten en kuilen en gaten in de weg.... En is zooooo blij als ie wordt losgelaten en we lekker op "Scoot" ( zo hebben we hem gedoopt...) kunnen rondrijden! Echt leuk! Zelfs ik (Erna) mag van Harry rijden......

Onze buurman Wim Wacki heeft appartement in Juan les Pins en morgen gaan we bij hem "buurten" en hapje eten! Toeval wil, dat ook het filmfestival in Cannes begint, dus daar pikken we graantje van mee!

We missen jullie wel! (Zeker nu Ma weer thuis is, is het "vreemd" om zo ver weg te zitten....., maar fijn dat er zo veel fam. en lieve vrienden in de buurt zitten!)

Hele lieve groet van ons!

xxxx Harry& Erna

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer